• Kuva 1
  • Kuva 2
  • Kuva 3

Atimoesite

 

Atimot Kuusamossa, -aitoja ihmisiä, aitoja makuja, aitoa tanssin iloa!

Senioritanssijat Atimoissa 8.–11.5.2018

Vuonna 2018 senioritanssijat kokoontuvat jo 18. kerran atimoimaan Kuusamoon. Atimo-tapahtuma kokoaa Suomen senioritanssijoita harrastuksensa kohokohtaan toukokuun toisella viikolla. Olette sydämellisesti tervetulleita,  -me kaikki yhdessä teemme ikimuistoisen ja mieleenpainuvan tapahtuman.

Atimot käynnistyvät tiistaina ja puheensorina on kuin musiikkia ystävien tavatessa toisiaan ja illalla tanssitaan eri ohjaajien johdattelemana avajaistanssit. Atimo-aika Kuusamossa sisältää käyntejä eri teemoilla vanhusyksiköissä, tutustumista tanssituvissa erilaisiin senioritansseihin, menevästä meiningistä Hotkun harmonikkatansseissa ja ennen kaikkea upeista senioritanssiesityksistä.

Vastapainoksi Huppuretki tuo sopivasti rauhoittumista. Nautimme luontojoogasta ja upeista luontopoluista metsän keskellä sekä pisteenä iin päälle maukkaasta nokipannukahvista lisukkeiden kera. Huppuretken aikana tutustutaan matkan varrella olevaan Riipisen myymälään.

Keskiviikkona saamme kuulla ja nähdä näyttelijä Merja Larivaaran esityksen Kanna mukanasi unelmaa, arvoituksellista eikö totta?

Ohjelmassa on perinteeksi muodostunut Atimo-reput täyteen tapahtuma, jossa on tarjolla paikkakunnalla valmistettuja erilaisia tuotteita kotiin vietäväksi. Tanssijoilla on myös mahdollisuus tutustua ja nauttia paikkakunnan villiruokatuotteita.

Kotiinlähtöaamuna hiljennymme aamuhartauteen Kuusamon Pyhän Ristin kirkkoon, jonka jälkeen siirrymme liikuntahallille Piirinpyöriäisiin, johon Atimo-tapahtuma huipentuu.

Tule kanssamme nauttimaan ja kokemaan upeasta ja mieleenpainuvasta viikosta,

Sydämellisesti tervetuloa Atimoihin Kuusamoon!

Kuusamon Senioritanssijat ry

 

Atimoiden esitteen löydät täältä:

Atimot2018